Ocene o Uromexil

 • Drazen
  Po 40 letih sem se prvič srečal s simptomi akutnega prostatitisa. Na stranišče sem šel 6-7 krat na noč in vsako uriniranje je bilo zelo boleče. Poleg predpisanih antibiotikov je zdravnik svetoval kapsule Uromexil. In do konca 2 tednov sprejema sem normalno spal vso noč, ne da bi občasno tekel na stranišče.
  Uromexil
 • Drazen
  Dolgo časa sem ignoriral simptome prostatitisa. In nisem hotel iti k zdravniku, saj veste, digitalni rektalni pregled ni prijetna stvar. Poskušal sem samostojno izbrati antibiotike in nesteroidna protivnetna zdravila, vendar učinek od njih dolgo ni bil dovolj. In tako sem se odločil naročiti Uromexil. Kapsule so pomagale popolnoma odpraviti bolečine v dimljah.
  Uromexil
 • Nik
  Dolgo živel s kroničnim prostatitisom. Vedno na pregled pri zdravniku, vendar so se simptomi občasno ponavljali. Zaradi eksperimenta sem se odločil naročiti Uromexil. V prvem tednu sprejema se je zdravstveno stanje izboljšalo - bolečine v dimljah so izginile, potenca se je obnovila. Načrtujem nadaljevanje jemanja kapsul v skladu z navodili.
  Uromexil
 • Jan
  Prostatitis me je mučil 6 mesecev. Zamenjal sem že več zdravnikov, vendar predpisani režimi zdravljenja dolgo ne pomagajo. Niti masaža niti antibiotiki niso dali trajne remisije. In naročam kapsulo Uromexil. Prve 3 dni ni bilo nobenega učinka, 4. dan pa sem začutil, da so se bolečine v dimljah zmanjšale.
  Uromexil
 • Drazen
  Pred nekaj meseci sem imela težave s potenco. Če se je seks res zgodil, potem ejakulacija ni bila prijetna. pojavila se je pekoča bolečina. Opravljen test za spolno prenosljive bolezni - vse je čisto. No, odločil sem se za nakup Uromexil, da bi normaliziral delovanje prostate. Moč, tako kot moje spolno življenje, se je izboljšala. Nameravam še naprej piti kapsule.
  Uromexil
Uporabniška ocena Uromexil
4.2
24